HTML

6-os kategória

''A VI. kategóriába kell besorolni azt a független színházat, amely legalább két éve működik, és nem felel meg az I-V. kategóriába sorolás feltételeinek.'' Előadóművészeti Törvény

Friss topikok

  • Stúdió K: Újabb olvasnivaló: rd.hirkereso.hu/rd/9460312?url=http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=3... (2010.08.19. 20:13) Felhívás!
  • arkagyina: Érdemes lenne elgondolkozni Magács Laci néhány mondatán: "Igazából egyetlen dologtól félek: attól... (2010.08.17. 00:12) Interjúk
  • Stúdió K: http://www.hangtar.radio.hu/?mrp=autoplay=1||hangtar=20100801_113700_1 (2010.08.12. 22:17) Cikkek

2010.08.18. 13:36 szputnyik

Felhívás!

Aki hisz és elkötelezett az autonóm és szabad gondolkozásban, aki hisz a művészi kreativitásban és a markáns erőket képviselő színházművészetben, csatlakozzon a 2010. SZEPTEMBER 18-ára szervezett nagyszabású rendezvényünkhöz - ÉVADNYITÓ SZÍNHÁZI FESZTIVÁL - melynek CÉLJA MEGVÉDENI ALKOTÓI FÜGGETLENSÉGÜKET ÉS ÉRVÉNYRE JUTTATNI, HOGY A STRUKTÚRÁN KÍVÜLI SZÍNHÁZAK JOGOSULTAK AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁSRA.

A független szervezetek évi működési pénzének 34%-os zárolását oldják fel! 

Teljes támogatási összeget a független színházaknak!

Programjaink:

1. Előadások és performanszok 
2. Hátrafele előre közösségi akció a Független szakma részvételével és a civil szféra, illetve a szimpatizánsok bevonásával.

Az Andrássy úton egy kijelölt ponton találkozik,majd elindul hátrafele sétával a függetleneket megtestesítő, és azokkal szolidarító tömeg, néma hátrafele haladás valósul meg. Az út két kijelölt pont között zajlik csendben, a színpadon zajló műsorokat nem zavarva.Transzparensek is hozhatóak, fő mottó: Hátrafelé előre!
Meg szeretnénk érkezni, hogy kinyilvánítsuk az autonómiára való törekvésünket,így a menet végén közös gesztussal zárunk.

Várunk minden érdeklődőt és szimpatizánst!

Üdvözlettel,
Akciócsapat

További információ a Facebook-on!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hatoskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr632230555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása